Från Waterloo till Duvemåla

Från Waterloo till Duvemåla (1998)FRÅN WATERLOO TILL DUVEMÅLA
Mono Music AB & Sony Music Entertainment (1998)
1. Inledningsvisa/Klinga mina klockor
2. Ring Ring
3. Fernando
4. Honey, Honey
5. Money, Money, Money
6. Guldet blev till sand
7. Sunny Girl
8. Mio, min Mio
9. The Winner Takes It All
10. Arrival
11. Du måste finnas
12. Anthem
13. Take A Chance On Me
14. Does Your Mother Know
15. On And On And On
16. Thank You For The Music
Single: Ring Ring (1998)SINGEL
Mono Music AB & Sony Music Entertainment  (1998)