Äldregalan

Den 12-13 maj 2023 medverkade Helen vid Äldregalan som den 12 maj ägde rum i Örnsköldsvik och 13 maj i Skellefteå.

Äldregalan är en återkommande underhållningsshow för Sveriges alla pensionärer. Som tidigare år var Jacke Sjödin på plats som konferencier, tillsammans med Robin Hörnkvist och Pär-Åke Stockbergs Husband.

– Jag har velat ha med Helen väldigt länge, hennes namn har också dykt upp när folk hör av sig och önskar artister. Även Jacke Sjödin har tjatat på mig om Helen men hon har alltid varit upptagen. Jag vet att hon har en massa andra uppdrag men till slut valde hon att tacka ja, och det känns förstås väldigt kul, sade Robin Hörnkvist, Scenklart, till Tidningen 7 inför årets gala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *