Starlight

Den 15–16 februari 2023 bjöd Storan, Malmö Opera, in till Starlight; en färgsprakande musikalisk välgörenhetsgala till förmån för organisationen Star for Life, i regi av musikalkungen Ronny Danielsson. En genre-explosion med opera, musikal, gospel och popklassiker, med några av våra mest folkkära artister och blivande stjärnor från Malmö Opera Academy. Helen framförde både Euphoria och den berömda klassikern Du måste finnas.

Medverkande

Helen Sjöholm
Lill Lindfors
Oscar Pierrou Lindén
Star Choir
Triple & Touch
Aron
Laila Adèle
Lunds Studentsångare
Masterstudenter: Viktoria Karlsson, Linnea Nordenback, Fredrik Hagerberg, Magnus Lindegård

Konferencier: Maria Möller

Om Star for Life

Star for Life är en icke vinstdrivande organisation som grundades 2005 med målet att hjälpa och inspirera unga att hitta sin egen drivkraft, våga tro på sina drömmar och leva ett hälsosamt liv fritt från aids. Organisationen finns nu i 120 skolor i södra Afrika. Överskottet av biljettintäkterna från de två konserterna går till Star for Life.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *