Helen Sjöholm Live

Den 30 september och 1 oktober 2022 fick publiken uppleva Helen Sjöholm Live på Mellanfjärdens Teater i Jättendal, Hälsingland.

Under 25 år av framgångar har Helen aldrig tidigare gjort ett soloalbum med nyskrivet material, men i september 2020 släppte hon det efterlängtade albumet En ny tid som älskades av fansen. En ny tid, som producerats av Andreas Dahlbäck, är ett mycket personligt album där Helens eget avtryck märks tydligt och som rymmer specialskrivet samt handplockat material. Paulina Palmgren och Jonatan Järpehag har bidragit med flest låtar. Bland övriga låtskrivare märks bland andra Anna Ternheim och Andreas Mattsson. Soundmässigt går det att associera till singer-songwriters, vare sig de var verksamma i Kalifornien på 70-talet eller finns i Stockholm i dag, och rötter i den svenska visan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *