Tillsammans mot cancer

Helen medverkade i den livsviktiga galan Tillsammans mot cancer som direktsändes från Blå Hallen i Stockholms Stadshus måndagen den 11 januari 2021 på TV4. Programledare var Tilde de Paula Eby och Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo. På grund av rådande pandemi genomfördes galan utan publik.

Förutom Helen bjöds vi på liveuppträdanden av:

Benjamin Ingrosso
Tove Styrke
Newkid
The Ark

Fler profiler slöt upp under kvällen för att ställa tittarnas frågor om cancer till forskare och göra en historisk tillbakablick över vilka framsteg som gjorts sedan Cancerfonden grundades för 70 år sedan. Vi fick också ta del av gripande berättelser, hoppfulla resultat och inspirerande exempel på hur vi tillsammans kan bidra till att bekämpa cancer.

Helen om kvällens gala: ”En euforisk kväll”

Helen framför låten Euforia

Foto: TV4/Magnus Ragnvind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *