Becker – Kungen av Tingsryd

Becker drivs av jakten på pengar och är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan så driver han Smålands bästa butik med utemöbler i konstrotting, dessutom drygar de ut kassan med att sälja smuggelsprit och cigaretter svart.

Affärerna går bra och de har ingenting att klaga på tills en dag då två danskar dyker upp och utmanar allt Becker har byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar Becker att handla drastiskt för att till varje pris försvara de sina och ta tillbaka makten i Tingsryd.

I rollerna:
Henrik Lilliér
Peter Lorentzon
Estelle Löfgren Hadir
Helen Sjöholm
Shanti Roney
Sonja Richter
Lars Ranthe
Torkel Petersson
Nour El Refai

Regi:
Martin Larsson

Manus:
Martin Larsson

Producent:
Erik Magnusson

Biopremiär 1 september 2017!

Mer:

Becker – Kungen av Tingsryd officiell trailer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *