Helen och Malena Ernman släpper singel – ”Sankta Klara klocka”

Pressmeddelande 2017-06-02 från Roxy Recordings

Idag släpps singeln Sankta Klara klocka med Helen Sjöholm och Malena Ernman. Låten är skriven av Fredrik Kempe och Mauro Scocco.

– Att Fredrik Kempe ville skriva en duett speciellt för min och Malenas röst var spännande, både låten och Mauro Scoccos text gick rakt in i hjärtat när vi provade första gången. Och så enkelt och lustfyllt att sjunga med Malena! säger Helen Sjöholm.

– Sankta Klara är kyrkan mitt i Stockholm som står öppen för samhällets mest utsatta människor. Missbrukare, hemlösa, flyktingar eller människor som lider av psykisk ohälsa. Kyrkan i Stockholm City är en symbol för humanismen – precis som helgonet Sankta Klara som tillsammans med Franciscus av Assisi grundade den rörelse som dagens påve inspireras av när han lyfter fram medmänsklighet, solidaritet och klimatkampen som världens viktigaste frågor. Så titeln, låten och texten känns verkligen perfekt. Den ligger väldigt nära Helen och mig, säger Malena Ernman.

Malena och Helen är i sommar aktuella med tre konserter tillsammans på Dalhalla under juli månad.

Sankta Klara klocka finns tillgänglig på Spotify och andra streaming-och download-tjänster.

7 thoughts on “Helen och Malena Ernman släpper singel – ”Sankta Klara klocka””

  1. Hej!
   Så roligt att du tycker om låten! Sankta Klara klocka finns tillgänglig på Spotify och andra streaming-och download-tjänster. //Maria, webmaster

 1. Har sett säsongens sista Allsång på Skansen.
  Helt otroligt framförande av Sankta Klara Klocka
  Den berörde verkligen!
  Två så otroliga artister och en fantastisk text

  1. Bland alla andra låtar stack denna ut, och vred om nyckeln till mitt hjärta, svävade in och fyllde hela mitt inre med sin kraft och styrka, blandat med ett skört vemod som gjorde att det vackra nästan rörde mig till tårar. Vilket mästerverk!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *