Fullsatt i Oviken när Mikael Rahm bjöd på ”tandsoaré”

LTZ 110320

Hela Oviksbygden tycktes vara på fötter. Gamla kyrkan fylldes till absolut sista bänk på lördagseftermiddagen när skådespelaren Mikael Rahms musikaliska vänner bjöd på en ”Tandsoaré”.

Mikael Rahm har fått hjälp av bland andra Maths O Sundqvist, Helen Sjöholm och övriga musikaliska vänner att skaffa nya tänder. Hans tänder förstördes nämligen i samband med en tuff cancerbehandling. Ekonomisk hjälp till nya går nämligen inte att få via landstinget.

För att färdigställa tandbehandlingen behövdes mer pengar. Därför ordnades lördagens konsert som är den andra i ordningen. Den första var dock inte för allmänheten.

Artistfältet i gamla kyrkan i Oviken var inte det sämsta. Förutom Maths O Sundqvist och Helen Sjöholm fanns där också pianisten Stefan Nilsson, Sten Andersson, Bergsrasket, Calle Hernmarck, Annika Persson och Anders Hedén.

Höjdpunkten och det som även fick publiken att resa sig i bänkraderna var när Helen Sjöholm framförde den populära ”Gabriellas sång”.

Under kvällen, efter konserten i kyrkan, fortsatte det musikaliska tandprojektet i Orrgården. Där med konsert av Bengan Jansson och Trebadurerna.

Tillbaka