Helen sjöholm om kommande tvillingarna: Det blir fullt upp

Expressen 111201. Foto och © Olle Sporrong

Expressen 111201

Av: THERESE FÄRSJÖ
Foto: OLLE SPORRONG

Sångerskan Helen Sjöholm må ha tagit ett sabbats­år, men nästa år kommer att bli allt annat än lugnt. Snart väntar nämligen familjen tillökning – i form av tvillingar. Nu berättar sångerskan om den stundande ­födseln och timeouten.

Helen Sjöholm, 41, kan snart ses på bio i ”Simon och ekarna”, där hon spelar mamma till Bill Skarsgård. I den verkliga världen heter sonen Ruben och är fyra år. Pappan, maken David Granditsky, 45, är ljudtekniker. Helen har i en tidigare intervju med Expressen berättat att de möttes på en fest.

Snart fem i familjen  
Snart kan familjen, som bor i Nacka utanför Stockholm se fram emot att bli fem i stället för tre. ”Du e min man”-sångerskan är nämligen gravid med ­tvillingar.
– De är beräknade till början av nästa år, säger Helen och berättar att hon har fått må bra under graviditeten.
Helen, som förra året både ­spelade i ”Aniaria” på ­Stockholms stadsteater, turnerade med Benny Anderssons Orkester och ­spelade in ”Simon och ekarna” har tidigare sagt att hon såg fram emot att ta ett sabbatsår från sitt så hektiska schema. Bland annat ville hon få mer tid för sonen Ruben.
– Jag vill kunna gå hemma och bara pilla mig i naveln, har hon tidigare sagt till Expressen.

”Kommer bli fullt upp”
I och med graviditeten får hon nu en naturlig paus. Hon räknar däremot inte med att det kommer att bli speciellt mycket tid över för just navelpillandet.
– Det kommer att bli fullt upp, säger hon och tittar ner mot sin gravidmage.

Tillbaka