Augustikväll vid älvens strand

Lördagen den 13 augusti 2022 gästade Helen, Jacke Sjödin, Andreas Nilsson och de lokala stjärnorna Klas Norberg & Angelica Jonsson, festplatsen i Näsåker för en oförglömlig konsert. Husband var Holmsten Trio. Trion var, kvällen till ära, en sextett. Förutom Mike Holmsten på trummor, Per-Åke Stockberg på keyboard och basisten Stefan Bonér var gitarristen Per
Nordgren, dragspelaren Anders Sundberg och saxofonisten Örjan Abrahamsson med.

– Vi har inte bestämt programmet än. Men det kommer att bli en del av Helens låtar, några av Jackes låtar och så några av de som Jacke, Helen och Andreas Nilsson gjort tillsammans i en show i Uppsala tidigare, sade Mikael Holmsten i Tidningen Ångermanland den 21 mars.

– Ser fram emot att få komma till Sagornas Ådal och Näsåkers festplats igen. Älskar verkligen det stället, kommenterade Helen på sociala medier.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *