Climate Live Sweden

Den 24 april 2021 genomförde hundratals artister och unga aktivister gerillakonserter, ljusprojektioner och digitala uppträdanden på fem kontinenter när det globala initiativet Climate Live lanserades.

Också i Sverige hölls en gerillakonsert, framför riksdagshuset. Medverkade gjorde Helen, Maxida Märak, Fricky och Oscar Stembridge tillsammans med aktivister från Fridays For Future och festivalarrangörer från LiveGreen. Helen framförde Markus Krunegårds låt Korallreven och Vintergatan.

– Klimatfrågan är den största utmaningen någonsin för mänskligheten. Det är dags att göra något. Göra något, inte bara snacka. Jag stödjer Climate Live och alla unga – och äldre – som tagit upp kampen för vår planet. Det här är allas vårt ansvar! sade Helen i ett pressmeddelande.

Läs mer

Pressmeddelande Climate Live Sweden 25 april 2021 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *