En stund på jorden

Den 23 april 2023 medverkade Helen i en feelgood-konsert; En stund på jorden, tillsammans med Martin Östergren och Erik Westbergs Vokalensemble i Stora Salen, Studio Acusticum, i Piteå.
Under kvällen fick publiken njuta av musik från musikalens, filmens och visans värld.

Piteå-Tidningen 2023-04-12
– Det har varit bra tryck på biljetter hela tiden och konserten är slutsåld sedan cirka tre veckor tillbaka, vilket är jätteroligt. Det är en efterlängtad konsert och ett tecken på att Helen Sjöholm verkligen är en folkkär artist, säger Studio Acusticums konserthuschef Roger Norén.

På programmet står flera superhits som hos många lyssnare torde ha kommit att definiera Helen Sjöholms karriär. Konserten domineras av film- och musikalmusik, däribland utvalda nummer från Kristina från Duvemåla, Chess och Såsom i Himmelen.

– Hela programmet är örongodis rakt igenom. Det är musik från film- och musikalens värld i fina arrangemang för Helen Sjöholm. Det kommer bara att vara nummer som många känner igen, säger Roger Norén. Helen Sjöholm uppträder tillsammans med Erik Westbergs Vokalensemble och pianisten Martin Östgren. Den sistnämnde ersätter pianisten och kompositören Stefan Nilsson som tvingats lämna återbud efter att nyligen ha diagnosticerats med ALS , något han själv berättat om i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *