Så mycket bättre 2020

Helen en av 14 artister i Så mycket bättre 2020!

I juni drar inspelningen av årets omgång av Så mycket bättre igång, traditionsenligt med pensionatet Grå Gåsen på Gotland som bas. TV4 har nu avslöjat vilka 14 artister som står redo att förgylla sommarens inspelning med nya tolkningar, oförglömliga möten och kära återseenden:

 • Helen Sjöholm
 • Ana Diaz
 • Benjamin Ingrosso
 • Jakob Hellman
 • Lili & Susie
 • Lisa Nilsson
 • Loreen
 • Markus Krunegård
 • Newkid
 • Plura Jonsson
 • Silvana Imam
 • Tommy Körberg
 • Tove Styrke

Programmet, som produceras av Mastiff, kommer att sändas i TV4 och TV4 Play under hösten 2020.

– Snart ska jag få åka till Gotland och vara med i Så mycket bättre, vilket känns otroligt kul och spännande. Jag är ingen låtskrivare men jag ser fram emot att höra andra tolka sånger som jag har gjort genom åren och inte minst göra egna tolkningar av andras sånger, säger Helen i ett videoklipp på TV4:s Facebooksida:

Läs mer

TV4

SVT Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *