10-årsjubileum i Dalhalla

Foto: John Gripenholm

Pressfoto: John Gripenholm

Malena Ernman på Dalhalla firar 10 år i sommar –
med kära återseenden!

I nio år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik och 2018 blir inget undantag – nu är det klart att Malena besöker Dalhalla för tionde året i rad. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nisse Landgren under två kvällar i juli och får uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström, Janne Bengtsson och Magnus Lindgren. 

– Det är ingen överdrift att säga att Dalhalla har förändrat en del av mitt liv. Och det har varit en närmast total glädje! I sommar när vi firar 10-årsjubileum så blickar vi både framåt och tillbaka. Och vi gör det tillsammans med några av dem som har betytt mest för mig under de här tio åren. Mina idoler och nära vänner – Helen, Sarah och Nisse, hälsar Malena.

– Det är en stor ära att få komma tillbaka till Dalhalla och sjunga med Malena och Helen och Nisse. 3 inspiratörer musikaliskt och mänskligt. Jag och Malena må komma från olika musikaliska världar men har alltid hittat anledningar och olika sätt att slå ihop dom, för att vi tycker om de oväntade och det ärliga i musik. Vi tycker om att sjunga med varandra och vi älskar att göra det på Dalhalla, hälsar Sarah Dawn Finer.

Dalhalla fredag 6 juli kl 20:00, lördag 7 juli kl 20:00 och söndag 8 juli kl 17:00

Biljetter 
Pris fr. 400:-

För mer information
Vänligen kontakta Victor Fagerquist, Blixten & Co, victor@blixten.se, tfn 070-840 89 18

Källa: Pressmeddelande Blixten & Co

Tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.