Musiken från Änglagård släpps på skiva

Musikalen Änglagård, i regi av Edward af Sillén, gör dundersuccé på Oscarsteatern i Stockholm. Fredriks Kempes musik berör och förtrollar publiken när den framförs på scenen av musikalstjärnorna Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Tuva B Larsen tillsammans med en rad fantastiska skådespelare och en hyllad ensemble. Nu blir den magiska musiken tillgänglig på skiva!

Snart kan du i bilen, hemmet, lurarna lyssna till originalensemblens studioinspelning av de 18 sångerna från musikalen. Du kommer kunna sjunga med i den smäktande musikalduetten Moln av vita lögner, klappa takten till En enkel gubbe och beröras av sluttonerna i En del av något större. Om och om igen.

Skivan kostar 189 kr och kan förköpas direkt. Efter den 17 maj kan den fås hemskickad mot en frakt- och serviceavgift eller hämtas i biljettkassan på Oscarsteatern i Stockholm.

Förköp din skiva här

Moln av vita lögner med Helen Sjöholm och Fredrik Lycke är en av de låtar som kan höras på radio redan nu och som finns tillgänglig för nedladdning via streamingtjänster.

Källa: Showtic
2024-02-03 Efter fem – Helen Sjöholm var på väg att byta bana: ”Då kom samtalet”

Läs mer om musikalen Änglagård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *