Thunder in my heart

23 april är det premiär på andra säsongen av Thunder in my heart! Jag är så stolt och glad över att få vara en del av Amy Deasismonts tv-serie, ska bli så spännande att följa Sigge och alla andra karaktärerna i en fortsättning av berättelsen om kärlek, frigörelse, ansvar och att vara vuxen – eller inte… Amy Deasismont är på alla sätt FANTASTISK! //Helen

Helen medverkar i Thunder in my heart, en originalserie på Viaplay som hade premiär den 23 maj 2021 och körde sin andra säsong våren 2023. Sista avsnittet visades den 14 maj.

Humor, sorg och hjärta. 22-åriga Sigrid – kallad Sigge – och hennes grupp vänner tampas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som de försöker förlika sig med sina egna identiteter, sina passioner och det förflutna. Helen spelar rollen som Annika; mamma till Sigrid.

Amy Deasismont är serieskapare och manusförfattare. För regin står Anders Hazelius och Sanna Lenken. Serien produceras av Anna-Klara Carlsten på B-Reel Films och den exekutiva producenten för Viaplay är Sara Askelöf.

Medverkande

Amy Deasismont
Alexander Abdallah
Helen Sjöholm
Julia Lyskova Juhlin
Max Ulveson
Malin Persson
Gustaf Hammarsten
Benjamin ShapsMer media

2023-03-28 Expressen – Detaljerna om Thunder in my heart säsong 2 på Viaplay

2021-05-24 Filmtopp i stor intervju med Helen Sjöholm

2021-05-11 Cawa Media – Pressdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *