Helen Sjöholm Live

Upplev Helen Sjöholm Live på Mellanfjärdens Teater i Jättendal, Hälsingland, den 30 september & 1 oktober 2022.

Tid: 20.00
Biljetter bokas på teater@mellanfjarden.com eller telefon 070-225 42 29
Pris: 650 kr

Under 25 år av framgångar har Helen aldrig tidigare gjort ett soloalbum med nyskrivet material, men i september 2020 släppte hon det efterlängtade albumet En ny tid som älskades av fansen. En ny tid, som producerats av Andreas Dahlbäck, är ett mycket personligt album där Helens eget avtryck märks tydligt och som rymmer specialskrivet samt handplockat material. Paulina Palmgren och Jonatan Järpehag har bidragit med flest låtar. Bland övriga låtskrivare märks bland andra Anna Ternheim och Andreas Mattsson. Soundmässigt går det att associera till singer-songwriters, vare sig de var verksamma i Kalifornien på 70-talet eller finns i Stockholm i dag, och rötter i den svenska visan.

Läs mer

Helen Sjöholm – Mellanfjärdens Teater

Extrakonsert 30 september (Facebook)

Hitta hit

Resa hit och här – i Nordanstig

Kontaktuppgifter och karta – Mellanfjärden

Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.