Live at Heart

Den 1 september 2022 klockan 19.00 deltog Helen, tillsammans med Anna Stadling, på årets Live at Heart i en diasert.

Diasert är en kombination av dialog och konsert, där artisterna i ett renskalat format framför låtar och i ett samtal berättar om livet i och med musiken. Konceptet har utvecklats av Live at Hearts samarbetspartner Studieförbundet Bilda och är sedan 2017 ett mycket uppskattat inslag i festivalen. Samtalet –  om musiken, livet, vänskapen och den kommande julturnén & julskivan – leddes av Magnus Sundell, programproducent på Studieförbundet Bilda och journalist. Med på flygel var Jesper Nordenström.

Diaserten ägde rum i på Örebro Konserthus, Fabriksgatan 2B.

Media

2022-06-13 Live at Heart – Pressmeddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *