Live at Heart

Den 1 september 2022 deltar Helen, tillsammans med Anna Stadling, på årets Live at Heart i en diasert.

Diasert är en kombination av dialog och konsert, där artisterna i ett renskalat format framför låtar och i ett samtal berättar om livet i och med musiken. Konceptet har utvecklats av Live at Hearts samarbetspartner Studieförbundet Bilda och är sedan 2017 ett mycket uppskattat inslag i festivalen. Samtalet –  om musiken, livet, vänskapen och den kommande julturnén & julskivan – leds av Magnus Sundell, programproducent på Studieförbundet Bilda och journalist.

Diaserten äger rum i på Örebro Konserthus, Fabriksgatan 2B.

Läs mer om festivalen och boka veckopass

Media

2022-06-13 Live at Heart – Pressmeddelande

Tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.