Augustikväll vid älvens strand

Lördag 13 augusti gästar Helen, Jacke Sjödin, Andreas Nilsson och de lokala stjärnorna Klas Norberg & Angelica Jonsson, festplatsen i Näsåker för en oförglömlig konsert vid en av Norrlands vackraste spelplatser. Husband är Holmsten Trio. Trion är för övrigt en sextett kvällen till ära. Förutom Mike Holmsten på trummor, Per-Åke Stockberg på keyboard och basisten Stefan Bonér är gitarristen Per
Nordgren, dragspelaren Anders Sundberg och saxofonisten Örjan Abrahamsson med.

– Vi har inte bestämt programmet än. Men det kommer att bli en del av Helens låtar, några av Jackes låtar och så några av de som Jacke, Helen och Andreas Nilsson gjort tillsammans i en show i Uppsala tidigare, säger Mikael Holmsten i Tidningen Ångermanland den 21 mars.

– Ser fram emot att få komma till Sagornas Ådal och Näsåkers festplats igen. Älskar verkligen det stället, kommenterar Helen på sociala medier.

Tid: 18.00

Biljetter: Tickster
Pris: 325 kr

Tillbaka

2 thoughts on “Augustikväll vid älvens strand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.