Sommarkonserter

En helg under juni månad 2022 presenterade Strenge & Wingren den glädjande nyheten att Helen, tillsammans med Jojje Wadenius och Martin Östergren, skulle besöka Hällsnäs Hotell & Restaurang, Uddetorp Säteri och Scen på Bônn, där publiken kunde njuta av god mat och uppleva ett minnesvärt musikaliskt möte!

17 juni – Hällsnäs Hotell & Restaurang, Mölnlycke

18 juni – Uddetorp Säteri, Borås

19 juni – Scen på Bönn, Hamburgsund

2 thoughts on “Sommarkonserter”

  1. Jag vill boka men en person äter inte kött, (inte heller kyckling)han äter fisk skaldjur grönsaker

    1. Hej!
      Så roligt att höra! Kontakta arrangören direkt, säkert går det att ordna, bara de har platser kvar! I första stycket ovan hittar du länkar till respektive konsertarenas hemsida, där kontaktuppgifter finns. //Maria, webmaster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *