Julkonserter

Helen Sjöholm och Anna Stadling med armarna om varandra.

Foto och © Tina Axelsson

I S:ta Maria Domkyrka, Visby, gav Helen och Anna Stadling två konserter den 16 december 2021 och i Vara Konserthus en konsert den 18 december. Så här presenterade de sitt samarbete under hösten:

”Efter snart 40 år av vänskap och musikaliska möten har vi samlat på oss de sånger som vi älskat och levt med genom alla jular. Under många, många konserter – både som barn (i samma kör), som unga i den egna duon ”Meiram” och som vuxna var för sig. Våra karriärer och liv har dragit åt olika håll men den speciella unisona klangen mellan oss har aldrig tystnat. Inte heller sångerna vi kommit tillbaka till år efter år. Sångerna som vi alla älskar och längtar efter jul efter jul.

Vi ser så fram emot att få möta publiken tillsammans med de fantastiska musikerna Jesper Nordenström och Tobias Fröberg. Det blir julmusik ni känner igen men också sånger som översatts och fått ny kostym som ”Julen kan hjälpa” – en singel vi med stolthet släpper under november 2021!”

– Helen Sjöholm & Anna Stadling

Mer info

2021-12-18 Gotlands Tidningar – Julkonsert med värme och vemod

TV4 Nyhetsmorgon

Ny singel – Julen kan hjälpa

1 thoughts on “Julkonserter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *