Strålande jul

På julafton medverkar Helen, tillsammans med Anna Stadling, i Strålande jul, en stämningsfull konsert på TV4.

Artister

Utöver Helen och Anna medverkar Bo Kaspers Orkester, Tusse, Anna Bergendahl, Frida Öhrn, Kalle Moraeus och Philip Jalmelid. Dessutom deltar Gammelstads Kammarkör med solisterna Wilmer Heikkilä och Patricia Heredia samt Nederluleå barnkör.

Var med på inspelning

Konserten, som är 1,5 timme lång, spelas in den 24 november i Nederluleå kyrka; genrep klockan 16.00 och konsert klockan 19.00. Bilder från båda inspelningstillfällena klipps ihop till en timmes musikunderhållning som TV4 visar på julaftonskvällen klockan 20.00.

Biljetter

Ett begränsat antal biljetter till genrep och konsert säljs via Kulturens hus och Ticketmaster. Biljettpriset är 275 kronor. Publiken ska vara på plats minst 30 minuter innan respektive inspelning startar. Biljettförsäljningen startar i slutet av vecka 44.

211028 Sveriges Radio – TV4 blickar norrut: ”TV-teamet sa bara wow när de kom in i kyrkan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *