Önskekonserten 2021

Nu är det klart – Helen blir gästartist på Svenska kammarorkesterns Önskekonsert i Örebro i sommar.

Den 14 augusti äger evenemanget rum. Förhoppningen är att det ska kunna hållas inför publik på utomhusscenen i Stadsparken. Men det finns både en b-plan och en c-plan ifall Folkhälsomyndighetens rekommendationer skulle förhindra det. En konsert blir det hur som helst, utlovar arrangören.

– Det här blir mitt största musikaliska sammanhang som jag vet om än i år, säger Helen till Nerikes Allehanda den 17 april.

Hon fortsätter:

– Tänk att bara höra ett sorl, hur låter det när folk sitter samlade och surrar? Jag bara längtar efter den sortens förväntan. Jag håller tummarna för att det här blir av så att jag får se Örebro på riktigt
och sjunga med orkestern – då blir det fest!

Helen kommer att framföra tre låtar under konserten; Gabriellas sång, Jag är elden och Hemma.

Tilbaka

2 thoughts on “Önskekonserten 2021”

  1. Var köper jag biljetter ?
    Kan se Helen i hela Sverige.
    Finns det någon turné plan från sommaren och framåt ?
    Magnus

    1. Önskekonserten den 14 augusti är gratis. Imorgon den 4 juni kl 10.00 släpps biljetterna till Helens turné med albumet En ny tid. Se startsidan, så hittar du information och biljettlänk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *