Bäckström

Kriminaldramaserien Bäckström hade streamingpremiär på C More den 23 mars, och började sändas på TV4 den 7 april.

Helen spelar PR-geniet Tina, huvudrollen spelas av Kjell Bergqvist.

Bäckström är en serie i sex delar som handlar om kriminalkommissarien Evert Bäckström från Leif GW Perssons böcker. I rollen som Bäckströms kollega Ankan Carlsson möter vi Agnes Lindström Bolmgren och 10-årige Elvis Stegmar spelar Edvin, grannpojken till Bäckström som är hans ständige följeslagare och som vill bli en minst lika skicklig mordutredare som han.

Övriga medverkande är Livia Millhagen, Linus Wahlgren, Jens Hultén, Johan Widerberg, Pekka Strang, Filip Berg, Peshang Rad, Anders Mossling, Rolf Lydahl, Sandra Yi Sencindiver och Malgorzata Pieczynska.

– Inspelningarna av Bäckström var så spännande och lustfyllda! Det var som en dröm att få jobba med och bredvid Kjell Bergqvist som är så intuitiv, rak och erfaren, säger Helen Sjöholm till Sundsvalls Tidning den 14 februari.

Dramabolag: Yellow Bird

Helen i kriminalserien Bäckström (2020)

Foto och © Jonath Mathew

 

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *