Helen PR-geni i ny kriminalserie

Foto och © Jonath Mathew

Foto och © Jonath Mathew

Nya kriminaldramaserien ”Bäckström” får streamingpremiär på C More den 23 mars, och börjar sändas på TV4 den 7 april.

Helen spelar PR-geniet Tina, huvudrollen spelas av Kjell Bergqvist.

”Bäckström” är en serie i sex delar som handlar om kriminalkommissarien Evert Bäckström från Leif GW Perssons böcker. I rollen som Bäckströms kollega Ankan Carlsson möter vi Agnes Lindström Bolmgren och 10-årige Elvis Stegmar spelar Edvin, grannpojken till Bäckström som är hans ständige följeslagare och som vill bli en minst lika skicklig mordutredare som han.

Övriga medverkande är Livia Millhagen, Linus Wahlgren, Jens Hultén, Johan Widerberg, Pekka Strang, Filip Berg, Peshang Rad, Anders Mossling, Rolf Lydahl, Sandra Yi Sencindiver och Malgorzata Pieczynska.

– Inspelningarna av Bäckström var så spännande och lustfyllda! Det var som en dröm att få jobba med och bredvid Kjell Bergqvist som är så intuitiv, rak och erfaren, säger Helen Sjöholm till Sundsvalls Tidning den 14 februari.

Dramabolag: Yellow Bird

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.